policija
Foto: Printscreen/Foto: RINA, ilutracija

Milan Lađević dao je izjavu u policiji, koju prenosimo u celosti:

-Ja sam izvršni direktor medijske mreže u čijem sastavu posluje devni lis "Telegraf" i portak "Republika.rs". Danas sam se oko 13.00 časova, nalazio u kafiću "Garden", koji se nalazi u Kosovskoj ulici i tu sam sedeo sa mojim kolegom Vukojić Borisom. U jednom momentu, stolu za kojim smo sedeli, prišsao je Vuk Cvijić, koga znam duže vreme, jer je isto kolega novinar. Kada je priđao stolu, počeo je da provocira i da se cinično smeje, a za to vreme je stajao ispred mene. Pitao sam ga:" Da li te je sramota da pišeš onakve laži o meni", na šta mi je on odgovorio "tek ću da pišem, imam svašta o tebi i tvojoj porodici". Tada sam ustao i rekao mu "slobodno piši šta imaš". Vuk je nastavio da provocira i psuje, nakon čega je iscenirao pad i rekao: " Sad će ti da vidiš, zapamtićes me dobro". Moj kolega Boris i ja smo se vratili za naš sto, dovršili piće i otišli u redakciju, gde smo prijavili ceo događaj-  rekao je Milan Lađević.

-Meni nije poznato zašto se Vuk na takav način ponaša prema meni, ranijih sličnijih nesuglasica nismo imali, a ja mislim da je ovo uradio samo da bi me isprovocirao- rekao je.

-To je sve što imam da izjavim- dodao je Milan Lađević.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nasilje

29.05.2024 15:14

Nasilje u Srbiji siri opozicija i njihove pristalice. Osobe koje su ispod proseka ,iskompleksirane su , najgore i najopasnije osobe. Jos im daju stranci malo para ,i oni pocinju da prete. Deca se diraju ,porodice.Uzas. Polusvet.