voda
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock


Javno komunalno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštilo je da će zbog radova na vodovodnoj mreži u Zemunu i Novom Beogradu, doći do umanjenog pritiska i prekida u vodosnabdevanju od ponoći do srede, 26. juna do 18 sati. Ova situacija će uticati na stanovnike određenih ulica i naselja, među kojima su Vojni put 1, Vojni put 2, Altina, Nova Galenika, Naselje za pripadnike službi bezbednosti, Industrijska zona, Batajnički drum, Batajnica, Zemun polje, Šangaj, Busije, Ugrinovci, Plavi horizonti, kao i delovi auto-puta za Novi Sad i Zagreb.

Auto-cisterne za najnužnije potrebe

Kako bi se obezbedile najnužnije potrebe za pijaćom vodom, JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" će obezbediti auto-cisterne za stanovnike koji će biti pogođeni prekidom u vodosnabdevanju. Potrošačima je upućen apel da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe kako bi se izbegle neprijatnosti usled ove situacije.

Delovi grada koji će biti pogođeni prekidom u vodosnabdevanju

Među delovima grada koji će imati umanjen pritisak i prekid u vodosnbdevanju su blok od pruge do Pupinovog mosta, Pregrevica, Novi Grad, Đorđa Pantelića, Dr Nedeljka Ercegovca, Grmečka, Lešnikova, Orahov list i deo pruge do Ulice Orahovog lista.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading