Nevreme
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Instagram/moj beograd


Danas je nevreme protutnjalo kroz delove Beograda, ostavljajući za sobom scene koje su izazvale šok i nevericu. Bujice su preplavile ulice, dok su oborena stabla blokirala put automobilima. Međutim, ono što je izazvalo najviše pažnje jeste snimak koji je nastao kada je olujni vetar odneo krov sa jedne prodavnice, stvarajući gotovo apokaliptičan prizor.

Olujni vetar kao iz Mordora

Nevreme je donelo olujni vetar praćen pljuskom i grmljavinom, stvarajući gotovo nestvarne prizore. Snimci sa društvenih mreža prikazuju polomljeno drveće koje je završilo na automobilima, dok su ulične bujice pretvorile ulice u reke. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste scena gde se vidi kako vetar odnosi krov sa jedne prodavnice, ostavljajući unutrašnjost objekta izloženu nebu.

 


Demolirana prodavnica u Malom Mokrom Lugu

Na snimku postavljenom na stranici "Moj Beograd" može se videti unutrašnjost trgovinskog objekta u Malom Mokrom Lugu, gde je olujni vetar odneo krovnu konstrukciju od lima, istovremeno "očerupavši" veći deo plafona. Ovaj prizor ostavlja sablasan utisak, dok se prodavnica čini gotovo neprepoznatljivom.

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading