UJEDAJU GDE STIGNU, SISAJU KRV I NE REAGUJU NA SPREJEVE! Beograđani, nema više patnje: Ova vest će vas obradovati!
Alo

Ekipe Sektora ekologije i unapređenja životne sredine JKP "Gradska čistoća" Beograd nastaviće tokom sutrašnjeg dana da sprovode akciju suzbijanja odraslih jedinki komaraca na teritoriji grada Beograda uređajima sa zemlje, ukoliko vremenski uslovi to budu dozvolili, saopštilo je danas to preduzeće.

Suzbijanje komaraca vršiće se u ranim jutarnjim časovima u periodu od 3.30 časova u naselju Vinča, Ritopek, od naselja 13. maj ka Pupinovom mostu, Pregrevica, Beli potok, Zuce, Rušanj, Vrčin, 13. maj, Saj, Goveđi brod.

UJEDAJU GDE STIGNU, SISAJU KRV I NE REAGUJU NA SPREJEVE! Beograđani, nema više patnje: Ova vest će vas obradovati!

Foto ALO!

 

 

Zaprašivanje će se vršiti i na Adi Huji, Višnjici ka Beloj Steni, Velikim Crljenima, Mladenovcu, Rajkovcu, Seltersu, Lazarevcu, Šušnjaru, Vreocima, Novom Medoševcu, Rasadniku, Centru 1 i 2, Petki, Šopićima, Dobanovcima, Boljevcima, Jakovu, Bečmenu, Petrovčićima, Progaru i Sremčici, prenosi Tanjug.

Kompanija je ponovila da su preparati koje ekipe koriste za tretman suzbijanja komaraca registrovani od Ministarstva za zaštitu životne sredine i da su upisani u Privremenu listu biocidnih proizvoda, pa građani nemaju razloga za strah.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading