Radovi na putu
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Na deonici puta petlja Aerodrom – petlja Beograd od 31. avgusta do 14. septembra radiće se na rehabilitaciji kolovoza na rampama petlje Aerodrom u tri faze, saopštili su danas iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije".

Prva faza će se odvijati u periodu od subote u popodnevnim satima do 5. septembra, a normalizacija saobraćaja očekuje se u popodnevnim satima.

U toku prve faze izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvoreno isključenje iz smera Beograd - centar ka Aerodromu, kao i uključenje iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

"Putevi Srbije" naglašavaju da ostale rampe petlje funkcionišu u redovnom režimu saobraćaja. 

U toku prve faze saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

* Vozila iz smera Beograda - centar ka Aerodromu se preusmeravaju na petlju Beograd gde se okreću - koriste isključenje ka Čačku, a potom za Beograd – centar i vraćaju nazad na isključenje ka Aerodromu iz smera Šida ka Beogradu", navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

* Vozila iz smera Aerodroma ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici vode se ka Beogradu - centar do ukrštaja "Ikarbus" gde se okreću i vraćaju na pravac ka Šidu, Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici.

"Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Iz nadležnog preduzeća navode da će javnost biti blagovremeno biti obaveštena o eventualnim izmenama u dinamičkom planu realizacije planiranih radova u zavisnosti od vremenskih uslova.

(Tanjug)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading