Požar na Vračaru
Foto: Printscreen/INSTAGRAM/moj_beo_grad

Veliki broj vatrogasaca izašao je na teren i požar je brzo lokalizovan.

Kako za "Blic" kaže vlasnik restorana, požar je izbio na krovnom ventilu, a širenje vatre sprečeno je redovnim održavanjem kanala koji vode do ventila krova.

Kako pojašnjava, da su kanali kojim slučajem bili zapušeni zbog konstantnog spremanja hrane, požar bi još jače buknuo i ne bi mogao tako brzo da se lokalizuje.

 

- Juče je izgledalo mnogo strašnije nego što jeste. Upalio se krovni ventil, a samo zbog redovnog održavanja kanala nije došlo do širenja požara, već se on zadržao samo na krovu. Vatrogasci su stigli u rekordnom roku, za samo 3 minute i stavili požar pod kontrolu - naveo je vlasnik po kom lokal nosi ime, Dimitrije Pošarac.

 

 

Na svu sreću, niko nije povređen, a šteta je minimalna.

I- mamo štetu samo na krovu, što je i normalno zbog gašenja požara. Restoran nije oštećen, ali ne možemo da radimo dok se motor ne stavi za ventilaciju. Sada znamo da je možda krov loše mesto za njega - dodaje naš sagovornik.

Dimitrije Pošarac kaže da su stanari imali razumevanja, kao i da je u trenutku kada je požar izbio on bio u lokalu, ali zbog brze reakcije niko nije mogao da bude povređen.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading