kineski tržni centar
Foto: Alo/Printscreen/RTS

Ministar Vesić je ranije istakao da je ovaj objekat građen apsolutno po svim standardima bezbednosti, što je posebno važno ako znamo šta se dešavalo nekoliko puta u kineskim radnjama, jer su oni koristili objekte koji su stari i koji nisu ni bili namenjeni za takvu vrstu prodaje.

- Sada imamo ono što zaista je važno, da budu svi bezbedni i kupci i prodavci, ali i da kupci imaju komfor kupovine. Naravno tu će biti i restorana i sve ono što imaju tržni centri - rekao je tada Vesić.

On je precizirao i da se projekat "Evroazija" tržni centar (Eurasia Trade Center) sastoji iz dve faze od kojih je prva površine veće od 23.000 kvadratnih metara i obuhvata objekat 1 gde će biti 358 lokala.

Druga faza, kako je dodao obuhvata objekat 2 i ona je površine oko 10.000 metara kvadratnih i tu će biti dodatnih još oko100 lokala.

Kako je precizirao, više od 200 privrednih društava iz Kine i Srbije ukazalo je poverenje "Evroazija" tržnom centru postavši vlasnici nepokretnosti u pretprodaji.

- Za nas je važno da na ovaj način pokažemo da kineske kompanije koje rade u Srbiji, a njih ima veoma mnogo i zapošljavaju veliki broj ljudi, mogu da rade u dobrim i u bezbednim uslovima, ali i da oni koji dolaze da kupuju, kao i oni koji prodaju, mogu da imaju sav komfor koji se očekuje na ovakvim objektima - istakao je ministar.

Ceremonija otvaranja zakazana je za sutra u 13 časova.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading