Jutarnji špic
Foto: Printscreen/Printscreen/Naxi kamere

Tipičan radni dan u saobraćaju na beogradskim ulicama. Beograđani su krenuli na posao i standardno zakrčili neke od najprometnijih saobraćajnica.

Na Pančevačkom mostu se vozila jedva kreću u smeru ka Beogradu, čeka se i do deset minuta za uključenje na most, a pod velikim opterećenjem ovog jutra su i Gazela, auto-put i delovi centra grada.

Vozila se na Gazeli priključuju na most, a na mostu se kreću veoma sporo. Generalno veliki intenzitet saobraćaja na Gazeli od juče je dodatno pojačan velikim brojem autobusa koji idu na novu glavnu autobusku stanicu na Novom Beogradu u Bloku 42. Most na Adi je prohodan.

Jutarnji špic

Printscreen/Naxi kamere

 

 

Na Brankovom mostu u smeru ka Novom Beogradu prohodno, a u pravcu ka gradu stvaraju se sporadične gužve, zastoj se stvara na kružnom toku kod TC Ušće, bulevar Mihajla Pupina je prohodan do kružnog toka ispred opštine.

Na Autokomandi situacija podnošljiva. Saobraćaj se na momente zakrči, ali se zakrčenje brzo i otkloni, pa trenutno ovde nije strašno.

Jutarnji špic

Printscreen/Naxi kamere

 

 

Centar grada je pod nešto većim opterećenjem ovog jutra. Najveće gužve primećene su u nekim delovima Bulevara kralja Aleksandra i Takovskoj. Na Trgu republike i u Nemanjinoj nema većih zadržavanja, dok je u Bulevaru despota Stefana velika gužva u delu od Pančevačkog mosta do Cvijićeve u smeru ka centru grada.

Jutarnji špic

Printscreen/Naxi kamere

 

 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading