Park
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub

Jedna korisnica društvene mreže "X" podelila je uznemirujuću scenu iz Beograda, kada je stariji muškarac nasrnuo i udario nepoznatog dečaka od pet godina usred dečjeg parkića i u prisustvu majke!

Reč je, kako se zaključuje iz objave i komentara, o bratancu autorke objave koji je u trenutku incidenta bio na igralištu u pratnji majke. Kada je dete potražilo predah od igre na klupi, prišao mu je stariji muškarac, inače stanar iz obližnje zgrade, i posle kraćeg razgovora udario mališana.

"Je l' možete da zamislite dedu od 70 i kusur, koji šeta psa u parkiću, tu su i dva deteta sa mamama. U jednom trenutku jedno dete seda na klupu, deda prilazi, seda pored njega, nešto mu kratko priča, dete se nasmeje, a taj monstrum matori iz sve snage i iz čista mira raspali šamarčinu detetu, toliko da mu je glava odletela na drugu stranu", opisuje tetka dečaka na mreži "X".

Incident se, kaže, dogodio pre dva dana kod Dušanovačke pošte, u parkiću između Ustaničke 67 i Tomazeove ulice. U uznemirujuću situaciju odmah je uključena i policija i, kako se dalje navodi, porodica dečaka planira da tuži nasilnika.

Mislio da se čika zeza

U jednom od komentara je navedeno i šta je starac rekao dečaku, pre nego što ga je ošamario. Jedna rečenica izaziva posebnu jezu.

"Rekao mu je da je bio bokser i koga on udari ostaje na mestu mrtav! Dete je mislilo da se čika zeza, bilo mu je zanimljivo i nasmejao se na to... Ostalo je istorija", piše tviterašica.

Dečak od pet godina je posle udarca počeo da plače i, dok je majka pokušavala da ga smiri i shvati šta se dešava, napadač je uspeo da pobegne, tvrdi se u objavi.

"Jezivo. Dete istraumirano, samo o tome priča. Otok na obrazu...", piše takođe.

Incidentu je, kako se navodi dalje u komentarima, prisustvovala još jedna majka sa detetom, koja je počela da viče na muškarca.

Odgovarajući na jedan od komentara, autorka objave je dodala i saznanje da muškarac koji je udario dete stanuje u zgradi nedaleko od parkića, opisuje ga kao "čudnog" i navodi da ima sinove sa kojima ne govori.

 

 

Dete doživelo traumu

Dete se iz parkića, navodi, vratilo istraumirano i sa otokom na obrazu od udarca, a postupak muškarca duboko je uznemirio korisnike ove društvene mreže. Oni su redom žestoko osudili napad, priznajući da strahuju za bezbednost druge dece koja se igraju u okolini.

Da li je moguće da je narod toliko poludeo. Odavde stvarno treba pod hitno otići", "Mi smo imali komšiju, psihopatu, sa potvrđenom dijagnozom, a jak kao crna zemlja, neki bivši specijalac, nikad nisi znao koga će da krene da bije. Jednom je čak i trudnici polomio nos. Zvali smo policiju zilion puta, odvedu ga pa ga puste kroz neko vreme. Nije bilo mesta za njega", "Pre par meseci neko puca po deci iz vazdušne puške", "Ne mogu da verujem! Ne znam šta da je dete reklo i uradilo, pa gde sme da ga udari?!"..

(Informer)

BONUS VIDEO

v

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading