Gužva u saobraćaju
Foto: Printscreen/Printscreen/Naxi kamere

Tipičan radni dan u saobraćaju na beogradskim ulicama. Beograđani su krenuli na posao i standardno zakrčili neke od najprometnijih saobraćajnica.

Stanje je veoma loše na Pančevačkom mostu gde se vozila jedva kreću u smeru ka Beogradu, što je postala već normalna pojava. Takođe, pod velikim opterećenjem ovog jutra su i Gazela i auto-put, ali i delovi centra grada, kao i Autokomanda.

Gazela je od ranog jutra pod ogromnim opterećenjem, vozila se jedva priključuju na most, a na mostu se kreću veoma sporo. Generalno veliki intenzitet saobraćaja na Gazeli od ponedeljka je dodatno pojačan velikim brojem autobusa koji idu na novu glavnu autobusku stanicu na Novom Beogradu u Bloku 42. Most na Adi je prohodan.

Gužva u saobraćaju

Printscreen/Naxi kamere

 

 

Na Brankovom mostu u oba smera nešto veće gužve ovog jutra, zastoj se povremeno stvara na kružnom toku kod TC Ušće, bulevar Mihajla Pupina je prohodan do kružnog toka ispred opštine.

Na Autokomandi takođe velika gužva ovog jutra. 

Gužva u saobraćaju

Printscreen/Naxi kamere

 

 

Centar grada je već danima pod nešto većim opterećenjem. Najveće gužve primećene su u nekim delovima Bulevara kralja Aleksandra, posebno kod Vukovog spomenika.

Gužva u saobraćaju

Printscreen/Naxi kamere

 

 

Na Trgu republike i u Nemanjinoj nema većih zadržavanja, dok je u Bulevaru despota Stefana velika gužva u delu od Pančevačkog mosta do Cvijićeve u smeru ka centru grada. U Kneza Miloša takođe nešto veći intenzitet saobraćaja, kao i u Takovskoj.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading