blok 21
Foto: Printscreen/Foto: Twitter/printscreen

Društvene mreže u Srbiji  bruje o šokantnom snimku koji je objavljen na "X" nalogu korisnika po imenu Lukijana. Snimak prikazuje muškarca kako beži iz zgrade u Bloku 21 preko terasa, ostavljajući mnoge u šoku i podstičući brojne spekulacije o razlozima za ovakvo ponašanje.

 

 


Komentari ispod ovog snimka odmah su krenuli da se nižu, a jedna od prvih pretpostavki bila je da je reč o švaleru koji beži od opasnog muža. Međutim, ovo je samo jedna od mnogobrojnih teorija koje su se pojavile na društvenim mrežama, a istina je i dalje nepoznata.

Ono što je sigurno jeste da je ovakav vid "bežanja" izuzetno opasan po život. Bilo da je reč o ljubavnom trouglu, porodičnoj situaciji ili nečem sasvim drugačijem, beg preko terasa nosi sa sobom velike rizike. Jedan pogrešan korak može imati fatalne posledice, pa je važno da se ovakve situacije izbegavaju.

Policija i nadležne službe istražuju ovaj događaj kako bi utvrdili prave okolnosti i razloge za beg sa terasa. Snimak je izazvao veliku pažnju javnosti, ali istovremeno je pokrenuo i pitanja o privatnosti i snimanju i objavljivanju ovakvih situacija na društvenim mrežama.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading