HAOS SA JAVNIM PREVOZOM ZBOG RADOVA: Evo koje linije MENJAJU trasu!
Alo

Tokom izvođenja radova na pregledu i popravci trolejbuske kontaktne mreže u Crnotravskoj ulici, na delu od Ulice Veljka Lukića Kurjaka do Ulice Bahtijara Vagabzade, od 26. oktobra do 12. novembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

U tom periodu trolejbuske linije 40 i 41 će saobraćati skraćeno do stare okretnice „Banjica”, pri čemu se uspostavlja privremena autobuska linija 41A (Banjica – Banjica 2), saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Takođe, tokom izvođenja radova na izgradnji novog kružnog toka na raskrsnici ulica Kneza Višeslava i Blagoja Parovića, opština Čukarica, 26, 27. i 30. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Za vreme izvođenja radova predmetna raskrsnica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, te će linije javnog gradskog prevoza saobraćati na sledeći način: linija 57 se pojačava, vozila sa linija 23, 53, 56N i E2 će u oba smera saobraćati ulicama: Požeškom, Trgovačkom, Ace Joksimovića, Ratka Mitrovića, Kneza Višeslava i dalje redovnim trasama (uz izmenu režima u Savskoj ulici za liniju 53, u smeru ka Zelenom vencu).

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Privremeno se ukidaju stajališta: „Petra Lekovića”, „Žarkovačka”, SC „Košutnjak”, „Pionirski grad”, „Luke Vojvodića”, „Miloja Zakića” i „Ratka Mitrovića”, u oba smera, za linije 23, 53, 56N i E2.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading