POKLON Dnevne novine "Alo!" svojim čitaocima daruju neizostavni sastojak slatke zimnice
Sezona je pripreme slatke zimnice. Iz kuhinja se širi miris voćnih džemova, slatka, kompota i sokova... Domaćice znaju da je limuntus neizostavni sastojak za pripremu zimnice i dodaje se i voću i povrću.
Iako se koristi najčešće tokom pravljenja domaćih džemova i sokova, savršen je i za pripremu limunade, ali i određenih poslastica, kako bi dobile posebnu svežinu i kiselkast ukus.
Njegova glavna karakteristika u kuvanju jeste da stabilizuje tj. očuva ukus voća ili povrća.
U sezoni pripreme slatke zimnice "Alo!" misli na svoje čitaoce i 10. avgusta im poklanja kesicu limuntusa.
U subotu, 14. avgusta, u dodatku "Trpeza", koji inače izlazi svake subote uz "Alo!" možete pronaći najbolje i najjednostavnije recepte za slatku zimnicu.
PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI
Komentari (0)