OVO JE LIDIJA KOJA JE NESTALA SA OCEM I MAJKOM Rodbina se pribojava najgoreg!
Društvene mreže

 

Goran, Gordana i Lidija Đokić nestali su, a policiji je njihov izostanak prijavila rođaka Verica.

Prema podacima koji su sada dostupni u pitanju je vlasnik menjačnice u Aleksincu, a poslednji put su viđeni u nedelju uveče kada su bili kod majke G. Đ. na večeri u selu Moravac, a od tada im se gubi svaki trag.

- Oni su bili kod majke na večeri u nedelju i otišli su oko 12 sati uveče. U ponedeljak smo ih zvali na fiksni telefon, niko se nije javljao, juče smo opet zvali tri puta i niko se nije javljao.. Kada sam došla s posla zvala sam na mobilni i nisu se javljali. Moja ćerka otišla je do radnje da vidi gde su, ali niko nije bio tu i otišli smo da prijavimo policiji - priča Verica.

Član familije nestale porodice navela je da je vlasnik menjačnice iz Aleksinca koji je nestao sa porodicom imao problem sa mnogima jer je "dobro stajao".

- Znate kako, on ima menjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Desilo se da ga ispred kuće sačeka muškarac i da mu preti da će svašta da mu uradi da bi on dao neke pare. Najgore je bilo pre neku godinu kada je u menjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo - ističe ona.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading