SNEG PRAVI HAOS ŠIROM SRBIJE Jak vetar pravi ogromne smetove, drvo se obrušilo na automobile (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo!

 

Srbija se jutros probudila pod snegom. Budući da neprekidno veje, na brojnim saobraćajnicama otežan je saobraćaj, a negde i obustavljen za teretna vozila. 

Velike količine padavina dovele su i do problema sa strujom

U Beogradu se saobraćaj odvija usporeno, a glavne deonice su skoro u potpunosti očišćene.

Prema rečima našeg reportera, na Južnom Bulevaru se drvo zbog nevremena obrušilo na automobile. Pričinjena je materijalna šteta, a povređanih nema.

SNEG PRAVI HAOS ŠIROM SRBIJE Jak vetar pravi ogromne smetove, drvo se obrušilo na automobile (FOTO/VIDEO)

Foto: Alo!

 

Kako javljaju iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" put Petrovaradin – Irig – raskrsnica za Vrdnik (prevoj na Iriškom vencu) i silazna traka na Fruškoj gori obustvljen saobraćaj za teretna motorna vozila.

U Beogradu "skraćene" linije GSP

U Beogradu isto neprekidno veje već satima, te je došlo do problema u saobraćaju, iako ekipe neprekidno čiste. Na terenu je više od 100 vozila koji neprekidno čiste sneg i posipaju so.

- Na ulicama imamo 110 kamiona, imamo dovoljnu količinu soli, kalcijum florida. Čistimo 1.900 kilometara ulica prvog prioriteta, i one moraju da budu čiste četiri sata posle prestanka padavina, to su ulice gde ide javni prevoz. Čistimo i oko 500 kilometara ulica drugog prioriteta koje moraju da budu čiste 48 sati od prestanka padavina - rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading