U Loznici potpisano još sedam ugovora za kuće sa okućnicom na selu
Grad Loznica

- Tokom ove godine izdvojili smo šest miliona dinara odnosno svaka porodica je dobila po 600 hiljada dinara. Očekujem da već tokom februara raspišemo novi konkurs za koji smo opredelili šest miliona dinara. Ako bude velika zainteresovanost kao i ove godine, imajući u vidu da se Grad odlično razvija i da je punjene budžeta vanstandardno, naći ćemo način da rebalansom izdvojimo nova sredstva u ove svrhe. Tokom naredne nedelje obići ćemo neke od porodica da se na licu mesta uverimo kakva je situacija i kako oni to doživljavaju - zaključio je Stalović.

Jedna od potpisnica ugovora je i Sonja Maksimović iz Grnčare, majka troje dece, koja je sa svojim suprugom radi na izgradnji kuće u kojoj će živeti.

U Loznici potpisano još sedam ugovora za kuće sa okućnicom na selu

Grad Loznica

 

- Mi smo petočlana porodica. Počeli smo da gradimo kuću ove godine, međutim s obzirom na to da je cena građevinskog materijala skoro duplo povećana, nama zaista mnogo znači ova pomoć. Želim zaista puno da se zahvalim gradonačelniku Loznice Vidoju Petroviću, predsedniku Komisije Dejanu Staloviću i svim ostalima koji su učestvovali u realizaciji ovog programa - poručila je Maksimović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading