REŠILI SMO NAJVEĆI SAOBRAĆAJNI PROBLEM! Ministar Momirović o deonici Preljina - Pakovraća
Printscreen

Momirović govori da je ipak sve bilo pomalo i tužno, jer predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije mogao da prisustvuje ovom događaju zbog porodične tragedije. Momirović je još jednom tokom gostovanja u "Novom jutru" rekao kako je urađena velika stvar, ali da se ovaj projekat nastavlja dalje.

Rešili smo jedno veliko saobraćajno pitanje, verovatno najveći saobraćajni problem koji je postojao na teritoriji naše zemlje, ali atmosfera jeste bila tužna i pomalo mučna jer je predsednik imao tu ličnu porodičnu tragediju i nije prisustvovao otvaranju puta. Iz mogu ugla, to nije samo tragedija, već i nepravda, da posle toliko energije koju je uložio, jer on je pokrenuo auto-put Miloš Veliki, evo sad prolazimo i Čačak, Čačak više nije tema, mi dolazimo tamo, slikamo se, srećni smo, veliku stvar smo uradili, ali to je valjda život. Idemo dalje, nije ovo kraj našeg projekta - rekao je Momirović za TV Pink.

Momirović dodaje i kako je pušteno 11,5 kilometara auto-puta, ali da to nije običnih 11,5 kilometara. Ističe kako će ova deonica Čačku otvoriti novu perspektivu za razvoj, kao i da će put do Zlatibora biti kraći.

Sada smo pustili 11,5 kilometara, ali nije to običnih 11,5 kilometara. Tih 11,5 kilometara će ubrzati saobraćaj za 45 minuta, Čačku će otvoriti perspektivu da se razvija i za sve ljude koji idu do Zlatibora skratiće put. Cela ta deonica od Preljine do Požege je jako zahtevna - kazao je Momirović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading