Sladoledi koji osvajaju srca s prvim zracima sunca!
Promo

Prošlog leta nastala je prava pometnja kada su sladoledi sa ukusom čokolade Najlepše želje, Smokija, Menaž čokolade i Bananice lansirani na tržište, a nema sumnje da će i ovo leto obeležiti upravo nastavak uspešne saradnje kompanija koje proizvode najukusnije slatke zalogaje.

Kada se spoje dobro poznati i decenijama omiljeni ukusi koji dolaze iz Štarka sa prvoklasnim craft Moritz Eis sladoledom, uspeh je zagarantovan.

Tako hladni i kremasti, sladoledi bogatog ukusa osvojiće u potpunosti sva vaša čula i pružiti savršenu dozu osveženja tokom vrelih letnjih dana.

Ukus koji vole sve generacije i ne mogu mu odoleti je svakako ukus čokolade, te je sladoled sa ukusom čokolade Najlepše želje je pravi izbor za vas.

Sladoledi koji osvajaju srca s prvim zracima sunca!

Promo

 

Za one koji vole neobične spojeve, tu je sladoled sa Smoki ukusom koji savršeno balansira između slatkog i slanog, dok je za one koji uživaju kada kremastu radost dele sa najdražima, pravi izbor sladoled sa ukusom Bananice.

Sladoled sa ukusom Menaž čokolade, ne samo da je ukusan, već je i kreiran na bazi vode, pa u njemu mogu da uživaju i svi ljubitelji slatkiša koji poste.

Omiljeni sladoledi ovog leta biće vam na dohvat ruke kada god poželite da se rashladite i prepustite uživanju i možete ih pronaći u najbližim Ja volim Štark radnjama u Beogradu, Nišu i Novom Sadu i Moritz Eis radnjama u Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading