Stogodišnjica puna slatkih iznenađenja
Promo

Kroz brojna unapređenja ukusa i portfolija, kompanija Atlantic Štark je u okviru brenda Najlepše želje osmislila inovativne proizvode kako bi zadovoljila istančan ukus svojih potrošača.

Slatko iznenađenje na tržištu je Najlepše želje SnacX, neobična kombinacija hrskavih i slanih štapića u zagrljaju omiljene mlečne čokolade i to u dva ukusa - Choco & peanut sticks i Choco & salted sticks. Ova grickalica sa čak 67% Najlepše želje čokolade, već prvim zalogajem vraća u detinjstvo, jednostavno obuzima sva čula i ne dozvoljava vam da se zaustavite.

Stogodišnjica puna slatkih iznenađenja

Promo

 

Leto krupnim koracima ide ka nama, pa su Najlepše želje u skladu sa tim pripremile čak dva iznenađenja u vidu omiljenih poslastica za tople dane. Nastavak prošlogodišnje saradnje sa Moritz Eis-om i ove godine vam predstavlja sladoled sa ukusom ove čuvene čokolade osvojio je srca svih potrošača, te će se i ovog leta naći u ponudi. Pored toga, Najlepše želje su ostvarile još jednu značajnu saradnju - sa kompanijom Frikom pripremile zavodljive ukuse sladoleda koji će učiniti svaki dan posebnim i osvežavajućim.

Ali tu nije kraj! U jubilarnoj godini pripremaju se još brojna nova uzbudljiva iznenađenja koji će oduševiti sve ljubitelje ovog brenda!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading