KAO U VREME PRE KORONE Nakon dve godine opet velike gužve ka Grčkoj, evo gde se očekuju najveći redovi
EPA

Prvo leto nakon dve godine, u kojem se letuje kao u godinama pre korone, izgleda da će proteći baš kao u ona "stara, dobra vremena", sudeći po slikama kako sa graničnog prelaza Preševo, i to na ulasku iz Srbije u Severnu Makedoniju.

Prema podacima na sajtu AMSS čekanje na izlazak iz Srbije, za sada je oko 30 minuta.

Slična situacija vlada i na graničnom prelazu Evzoni, gde se prema rečima naših državljana koji su se danas uputili na more, formirala kolona vozila na ulasku u zemlju Helena.

PAKUJTE KOFERE Antigenski i ostali testovi postaju stvar prošlosti: Putujte na more bez kovid ograničenja! - Alo.rs

Na fejsbuk stranici "Grčka info", jedna od članica je postavila sliku sa graničnog prelaza, uz komentar da je gužva primetna, te i da se trenutno nalazi pet kolona vozila na ulasku u zemlju.

Njene reči je potvrdila i srpska državljanka, Nada, koja je tokom putovanja, videla veliki broj vozila rumunskih i grčkih tablica.

Da gužva ne može da pokvari uživanje, najbolje svedoči komentar muškarca iz Srbije.

 

Printscreen

 
KAO U VREME PRE KORONE Nakon dve godine opet velike gužve ka Grčkoj, evo gde se očekuju najveći redovi

Printscreen

 

 

"Ma ni duplo veća gužva ne može da mi pokvari raspoloženje kada idem u moju prelepu Grčku!? Sama pomisao na more je jača od svega:", napisao je.

Ispod objave, javilo se i nekoliko korinsika koji žive u Severnoj Makedoniji, sa upozorenjem komšijama iz Srbije, da se idućeg vikenda pripreme za malo duže čekanje na granici, zbog produženog vikenda.

Prema njegovim rečima, očekuje se da u petak 10. juna bude velika gužva na ulazu u Grčku, a da se slična slika očekuju dva dana kasnije, 12. juna u nedelju, kada će se komšije iz Severne Makedonije, vraćati svojim domovima.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading