VAŽNO UPOZORENJE ZA ZEMUN Grupa stranaca uznemirava noću žene u jednom delu grada
Foto: Youtube/Printscreen

Naime, u Zemunskom naselju Altina, od autobuske stanice Ugrinovački put do Ugrinovački put 12, deo kojim saobraća autobus sa brojem 707, uglavnom noću ordinira grupa muškaraca koji se predstavljaju kao Turci.

Sačekuju uglavnom devojke, nebitno da li su same ili u grupi a najviše u kasnim večernjim satima i pokušavaju da ih navedu na razgovor, koji se uglavnom odvija na engleskom jeziku, a kreće sa pitanjima odakle si, kako si i slično.

Naš čitalac navodi da ne deluju baš normalno i on je veoma zabrinut zbog ovoga jer se njegovoj verenici već drugi dan za redom dešava da je sačekuje isti muškarac i da je ona počela da se oseća veoma uplašeno.

Zato ovaj portal putem objave upozorava pripadnice lepšeg pola da obrate pažnju ako se kreću ovim putem, pogotovo one koje tuda prolaze noću.

Situaciju su komentarisali na društvenim mrežama i drugi stanovnici ovog dela Zemuna, koji su potvrdili navode i dodali da je pomenuta grupa u blizini iznajmila kuću i da odatle "ordinira".

Oni su pozvali policiju da obrati pažnju ne samo na ovu već i na slične sve brpojnije grupe u ovom delu grada koje uznemiravaju prolaznike i da reši situaciju inaće će je, kako kažu, sami "komšijski" rešavati. 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Verona

24.06.2022 14:22

Jutros u prodavnici IDEA petorica sa turbanima na glavama pokrali pola radnje.