POTPUNI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Rade zatražio pomoć, komentari su se samo nizali
Foto: Youtube/Printscreen

Naime, njih nisu zanimale ni cene ležaljki, ni gde je najjeftiniji giros, pa ni internet, već - kvalitetna rakija. Rade, kako se gospodin zove, obratio se članovima grupe "Grčka info", sa decidnim stavom, šta dolazi u obzir, a šta ne.

POTPUNI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Rade zatražio pomoć, komentari su se samo nizali

Printscreen

 

"Društvo, pomoć. Nestalo nam je rakije. Nas tri porodice smo, i tri litra je ostalo, a ostajemo još pet dana. Kakav je izbor u prodavnicama, kakva nam je alternativa? Uzo, mastika otpadaju. Hvala.", kratko je napisao Rade.

I kao i uvek kad je muka i kad je problem, naši ljudi su rešili da pripomognu, ako ne samom "mučenicom"; onda savetima šta je dobra zamena za nju.

Ređali su se ciporo, kalvados, metaksa, ali - šljiva je ipak šljiva.

"Otpada, ni lozu ne volimo. Slušam dalje. Tražimo nešto što je približno našoj šljivovici, odležalo u buretu da ima boju, a ne bezbojne rakije, nekako nam ne ulivaju poverenje. Mada znamo da i te boje mogu da budu veštačke, ipak nam bolje deluju", napisao je on.

POTPUNI HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Rade zatražio pomoć, komentari su se samo nizali

Printscreen

 

Ideje su se nizale, te sem one da se rakija pošalje iz Srbije, bilo je i onih koji su imali malo drugačije i kreativnije ideje.

"Predlažem da se organizuje koncert za prikupljanje rakije i crni luk, kao pomoć onima koji su zatečeni u prilično teškom stanju, onima koje se junački bore na masu sa salatom bez rakije. Pravda mora da pobedi", napisao je jedan od korisnika.

SRBINU PARAGLAJDER SLOMIO NOS NA LETOVANJU U GRČKOJ Večerao je mirno s porodicom, a u sledećem trenu bio obliven krvlju

Naravno, bilo je i onih koji su naveli kako je možda najbolje da ne piju. Međutim, Rade se ponovo oglasio i razrešio svaku sumnju da je u pitnaju preterivanje.

"Ima nas dosta, porodični smo ljudi, ali kad se podeli na ovoliki broj, onda samo pijuckamo i potroši se. Hvala na savetu", kulturno je napisao Rade.

Nažalost, još uvek nismo saznali da li su se naši u Asprovalti snašli ili su ipak bili "osuđeni" na grčka pića.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading