POPUST ZA KUPOVINU STANA NA ZLATIBORU ZA SVE PORODICE SA DECOM: Ono što je zaista važno
Foto: Promo/Promo

U akciji simboličnog naziva „Ono što je zaista važno“, svim porodicama sa decom obezbedili su specijalne popuste za kupovinu stana na Zlatiboru. Za svako dete u porodici omogućen je popust od 3% na cenu nekretnine.

Popust se odnosi na kupovinu Vašeg novog planinskog doma u savremenom stambenom kompleksu RUJ Mountain Residence & Spa, koji je smešten u nešto mirnijem delu Zlatibora.

Kompleks se nalazi u blizini naselja Jelena Anžujska i hotela „Zelenkada”. Neposredna udaljenost od turističkog dela omogućava očuvanje mira i veze sa prirodom i korisnicima pruža mogućnost da dožive prirodne lepote planine na najbolji mogući način. Zbog uzvišenosti terena na kom se nalazi sam kompleks, pruža se idiličan pogled na panoramu Zlatibora, a živopisno okruženje garantuje kompletan odmor, dobar san, mir i spokoj. Pored idiličnog prirodnog ambijenta, koji će svaki Vaš dan na planini učiniti posebnim, RUJ Mountain Residence & Spa je odlično povezan i sa centrom Zlatibora, do kog uređenom pešačkom stazom stižete za manje od 10 minuta.

POPUST ZA KUPOVINU STANA NA ZLATIBORU ZA SVE PORODICE SA DECOM: Ono što je zaista važno

null

 

Iskoristite jedinstvenu priliku i obezbedite svojoj porodici planinski dom za bezbrižan i ugodan boravak na svežem vazduhu, na planini koja je, zahvaljujući izuzetno povoljnoj klimi i prirodnim potencijalima, postala omiljena destinacija za odmor velikog broja porodica iz čitavog regiona.

Za više informacija o ponudi pozovite broj: +381 64 895 57 05 Više informacija o kompleksu: https://ruj.rs/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading