DEVOJČICI OD 12 GODINA SLAO JEZIVE PORUKE Lovci na pedofile otkrili predatora iz Beograda (FOTO)
Foto: Printscreen

Internet predatora M.M. koji se na društvenim mrežama predstavlja da je iz Beograda, otkrila je međunarodna organizacija ,,Stoppedofiliji SP“ sa sedištem u Srbiji, kada je njihovoj diverziji devojčice od 12 godina na Fejsbuku slao poruke eksplicitne sadržine, iako mu je nekoliko puta naglašeno da je u pitanju maloletnica. U video poruci koju je poslao lovcima na pedofile, predator je potvrdio svoj identitet.

,,Da li si nekada gledala pornić?“, ,,Da li si se nekad mazila?“, ,,Ja ću da se igram sa mojom igračkom, možeš i ti sa svojom“, samo su neki od delova prepiske predatora iz Beograda i diverzije devojčice stare 12 godina iza koje se nalaze operativci međunarodne organizacije ,,Stoppedofiliji SP“ sa sedištem u Srbiji. I ova, kao i mnoge prethodne prepiske internet predatora, počela je perfidno, navodno bezazleno, sa kurtoaznim predstavljanjem i pozdravima muškarca.

-,,Srećni ti praznici“-započeo je komunikaciju predator. Na pitanje devojčice: ,,Da li vam treba nešto?“, odgovorio je: ,,Društvo“.

Internet pradator ubrzo je počeo sa direktnim pitanjima, iako mu je diverzija devojčice lovaca na pedofile nekoliko puta naglašavala da ima samo 12 godina. Međutim, to nije sprečilo M.M. da nastavi komunikaciju i obraća se maloletnici vulgarnim rečnikom.

-,,Imaš li dečka?“-upitao je. ,,Ja imam 12 godina. To me ne zanima.“-odgovorila je devojčica. ,,Pa zar nisi gledala neki pornić, čisto iz dosade?“-uporan je bio predator. ,,Imam 12 godina. Kako uopšte možete to i da me pitate?!“-ponavljala je devojčica. ,,Ja ću da se igram sa mojom igračkom. Možeš i ti, da je maziš.“-napisao je M.M. ,,Ništa vas ne razumem“-odgovorila je maloletnica. –„P**u“-napisao je muškarac.

Poruke mogu biti uznemirujuće:

Dopisivanje sa dotičnim M.M. trajalo je svega par dana, jer je ubrzo pokazao svoje pravo lice, a na zahtev devojčice, poslao je video poruku u kojoj je potvrdio svoj identitet. Po ustaljenoj matrici, diverzija devojčice zatražila je od predatora da se slika, ali je on poslao video u kojoj potvrđuje da nije ,,Žarko iz škole“.

-,,Ma, da vi niste Žarko iz osnovne škole? On tako voli da zafrkava moje drugarice sa nekih profila“-napisala je devojčica. –„Nisam Žarko“-odgovorio je M.M. „Dokažite da niste on. Imate 5 minuta, u suprotnom vas blokiram“-glasila je poruka diverzije devojčice.

Predator je ubrzo poslao snimak u kojem potvrđuje da se iza dotičnog profila i prepiski zaista nalazi on. Ova potvrda bila je dovoljna da lovci na pedofile budu sigurni u izopačene namere odraslog muškarca prema maloletnici. Celu prepisku i lik predatora objavili su na svojim internet stranicama.

-Dotični je prijavljen nadležnim organima-kratko su rekli za ,,Alo!“ iz organizacije „Stoppedofiliji SP“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading