ON JE OTEO DETE NA VELIKI PETAK Bez znanja bivše supruge odveo dvogodišnjeg dečaka u Švajcarsku
Foto: Printscreen/Fejsbuk

Mašan živi i radi u Cirihu, a trenutno je u postupku brakorazvodne parnice sa Jelenom, ali porodica ima zvanično prebivalište u Srbiji.

Očajna majka više od trideset sati nije ni znala gde joj je dete, ni da li je živo, ni zdravo, sve dok joj Mašan nije poslao poruku i javio gde se navodno nalazi.

- Od decembra 2022. smo ovde u Beogradu, a u januaru sam odlučila da tražim razvod zbog njegovog ponašanja. Kada je čuo da sam podnela zahtev za razvod braka, počeo je i da preti da će dete vratiti u Švajcarsku. Zbog njegovih reči, koje su mi uterale strah u kosti, već mesecima sam stalno na oprezu - rekla je uznemirena žena.

- Na Veliki petak sam odvela sina da se vidi sa ocem. Smatrala sam da je potpuno normalno da viđa dete, iako smo mi u postupku razvoda braka. U 15 časova sam ga odvela, samo sat vremena kasnije sam imala osećaj da nešto nije u redu. Pozvala sam svog supruga i bio je nedostupan, kao i svi koji su bili sa njim tada navodno. Otišla sam do stana, lupala sam, niko mi nije otvarao vrata. Pozvala sam patrolu, uputili su me u stanicu i tamo sam podnela prijavu - objasnila je za "Blic" Jelena Abramović.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading