"VELIKA I NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA" Predsednik Opštine Vračar na licu mesta tragičnog događaja razgovarao sa roditeljima
Foto: Alo/Foto: Promo/Opština Vračar

Predsednik Gradske opštine Vračar akademik prof dr Milan A. Nedeljković se odmah po saznanju o tragičnom događaju, koji se jutros dogodio u Oglednoj osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ uputio na lice mesta.

Tamo je razgovarao sa roditeljima i kolektivom škole, koji su bili vidno uznemireni, a nakon toga i prisutnim predstavnicima medija, kojima je preneo sve relevantne informacije, koje su mu u tom trenutku bile dostupne.

- Gradska opstina Vračar dosla je da oda počast svim stradalima i da se pomoli za sve povređene. Pratimo zdravstvena stanja sve dece, dečak koji ima prostrelne rane na kičmi i u jako je teškom stanju, ali nadamo se najboljem. Ova škola ima video nadzor, obezbeđenje, ovako nešto se nikada nije desilo. Moramo sada da se potrudimo da se nikada ne ponovi, sva deca su jako opterećena, ne samo u ovoj školi, treba im dati prostora i ukazati na to da je na svima nama odgovornost - rekao je predsednik opstine

Predsednik Opštine Vračar akademik prof. dr Milan A. Nedeljković rekao je  da je pucnjava koja se dogodila velika i nezapamćena tragedija za Vračar i Beograd. Predsednik je potvrdio u obraćanju medijima da je čuvar OOŠ „Vladislav Ribnikar“ izgubio život dok je pokušavao da zaštiti učenike tokom pucnjave, kao i da među stradalima ima i dece.

Prema njegovim rečima, učenici osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ i njihovi roditelji, kao i kolektiv Škole su pod stresom, a na licu mesta se nalaze organi MUP-a koji će detaljnije istražiti mesto zločina.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading