KRALJICA MATURE Srednjoškolac održao lekciju iz porodične ljubavi: Medo poveo baku Merimu na maturu!
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Kako je Medo ispričao za Alo!, nije previše razmišljao da bi doneo takvu odluku, jer je upravo baka čitavog života njegova najveća podrška.

- Ja sam ovim činom hteo da joj zahvalim za sve što mi je pružala i da pokažem da je ona najvažnija karika u mom životu. Uvek je radila za mene i moguće i nemoguće, bila tu i u dobru i u zlu. Takođe, nisam ni sumnjao da će ona da prihvati, jer me je uvek i u svemu do sada podržavala - kaže maturant, i dodaje da njegov i bakin odnos ne može da se opiše:

- To je posebna ljubav!

Baka Merima nije krila ponos ni tokom maturskog defilea, a ne krije ni sada, kada su se utisci slegli.

- Nema većeg ponosa za mene, mnogo me je dirnuo tim gestom. Ne mogu rečima opisati ovaj osećaj. Od rođenja je bio poseban, mnogo emotivan i na poseban način vezan za porodicu, pa je tako i ostalo - kaže za Alo! ova srećna baka, koja je, očigledno, obavila savršen posao čuvajući unuka dok je bio mali.

Sada bi, kaže, imala puno želja za njega, ali izdvajaju se one najvažnije:

- Pre svega želim da ga zdravlje posluži, da uspe u onome što voli jer to zaslužuje! Da nastavi kao dosad, samo da nam ga dragi Bog čuva - rekla je za Alo! Merima.

Inače, ova superbaka je zadatak unukove pratilje obavila sa punom posvećenošću: svečana garderoba, ruž na usnama i frizura sa nezaobilaznom tijarom - da označi ko je prava kraljica mature.

Rožaje, gde se cela bajka odigrala, od 18. maja bruji o ovom prelepom gestu unuka, a Medov postupak je naterao suze na oči i mladima i starima i izazvao divljenje. Zato su tokom šetnje njih dvoje bili najzapaženiji, pa dok su ostali samo prolazili, oni su morali da zastaju svakog časa kako bi ih svi novi obožavaoci fotografisali, sve praćeno aplauzima i ovacijama.

Tim koji pobeđuje

Kako je Medo rekao, on i baka su tim koji fantastično funkcioniše, pa su se za maturu pripremali samo dva dana.

- Iako smo oboje bili u obavezama, uskladili smo se i uspeli da prošetamo zajedno, zbog čega sam ponosan i na sebe i na nju. Nisam ni slutio da ćemo postati glavna tema, ali su ove reakcije koje sada dobijamo još bolje nego što sam očekivao - rekao je maturant, zahvaljujući kojem je porodična ljubav ponovo postala glavni trend.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading