ODGOVOR NA TEKST "Opozicija unajmila renta govornika! Milan Vujić drži vakelu, a ni sam ne zna zašto je došao"
Alo!

S obzirom na moje angažovanje u društvu kao građanskog aktiviste, kritičara vlasti i saradnika širokog spektra nevladinih organizacija, meni je jasno da je ovakav tekst sačinjen zlonamerno u cilju narušavanja mog ugleda i stvaranja iskrivlene slike o mom učešću u protesima koji se dešavanjju kao posledica izražene empatije građana ove zemlje zbgo prethodnih nemilih događaja
strašnog nasilja koje je našu državu ilo u crno.
Iz navedenog teksta proizlazi da sam ne nekom protestu u proteklim danima držao govor ispred Narodne skuštine Srbije i to ispred narodnih poslanika, te da sam bio učesnik istog, te skoro i organizator, iako je sam tekst kontradiktoran i na kraju istog se navodi da ni sam ne znam ko je oraganizator.
Sve navedeno je neistina, jer niti znam ko organizuje protest, osim onih na koje poziva vladajuća stranka, niti sam držao bilo kakav govor ispred Narodne skupštine, niti ispred poslanika opozicije. Takođe, navodim da nisam renta govornik ili kako već percipiraju pisci ovog teksta. Napominjem da nisam javna ličnost pa shodno tome ne postoji moja obaveza uzdržavanja i trpljenja
standarda uvredljivih reči koje su mi upućene. Svakako pored ovog na Vašem internet portalu iznet je niz komentara opet uvredljivog sadržaja.
Kako je ovo jedina istina, upućujem Vam ovaj zahtev da odgovor shodno zakonskoj obavezi objavite, kako bi građani koji se informišu preko Vašeg medija dobili prave i istinite informacije. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading