Hisense
Foto: Promo/Promo

Kišno proleće nas je možda zavaralo i učinilo da zaboravimo na letnje vrućine koje nam ipak uskoro stižu. A tada ćemo svi razmišljati samo o jednom - kako se rashladiti i osvežiti što brže, ali i povoljnije. Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim klima uređajima i frižiderima, Hisense ima pravo rešenje za vas. Pored vrhunskog kvaliteta, uštedećete i novac ukoliko iskoristite Super brend akciju koja traje do 30. juna i kupite jedan od proizvoda na popustu.

Pametni inverter klima uređaji za predstojeće tople dane

Život bez klima uređaja je postao nezamisliv i nepraktičan, a posedovanje ovih proizvoda se danas podrazumeva. Hisense Hi-comfort linija klima uređaja poseduje HI-UVC sterilizaciju koja je zadužena za čist vazduh. Ova karakteristika omogućava razlaganje strukture bakterija i virusa putem ultraljubišastog svetla, duboko ih ubijajući u vazduhu i samom uređaju. Testovi su pokazali da HI-UVC steriliše 99,999 odsto bakterija ešerihije koli i 99,9 odsto H1N1 virusa za svega 30 minuta.

Pored toga, ove uređaje nećete koristiti samo tokom leta, što ovu investiciju čini još značajnijom. Funkcija grejanja služi za zagrevanje prostorija i kada je spoljna temperatura -20 °C, te će vam pružiti osećaj toplote čak i u najhladnijim danima. Grejanje na ovaj način je energetski efikasno i brzo. Na temperaturama oko 0°C, kada u vazduhu još uvek postoji dosta vlage, spoljna jedinica može lako da se zamrzne što utiče na rad klima uređaja i čak može dovesti do kvara, dok Hisense grejač tacne spoljašnje jedinice održava njihov stabilan rad i može sprečiti zamrzavanje. Čišćenje klima je takođe pojednostavljeno. Zahvaljujući novoj generaciji Hisense hidrofilnog premaza, prašina, masnoća i mikroorganizmi koji se nakupljaju mogu da se uklone sa aluminijumske površine isparivača putem ciklusa zamrzavanja i odmrzavanja. Na ovaj način vaš klima uređaj će održavati vazduh čistim uz veću energetsku efikasnost.

Hisense

Promo

 

 

Hisense klime takođe pružaju mogućnost da putem pametne glasovne kontrole regulišete temperaturu, uključite ili isključite uređaj, kao i da podesite režim rada. Za domaće tržište od značaja je informacija da je Hismart Life aplikacija dostupna i na srpskom jeziku. Dodatna pametna opcija ovih uređaja je što putem WI-FI mreže imate mogućnost da upravljate svojim klima uređajem i kada niste kući.

Frižideri po meri svih

Pored klima uređaja, na akciji do 30. juna možete pronaći i Hisense frižider sa francuskim vratima. Tokom leta se obično sva hrana skladišti na što hladnijim mestima kako bi se sprečilo propadanje, ali I kako bi osveženje bilo spremno u svakom momentu. Bez obzira da li ste član velikog domaćinstva ili živite sami, veliki kapacitet ovih uređaja, naročito tokom leta je neophodan. Hisense frižider nudi više nego dovoljno prostora za sveže namirnice zbog svoje savršene širine i premium dizajna, zbog čega će se uklopiti u svaku kuhinju. Brzom osveženju doprinosi novi inovatvni ledomat i slavina za vodu koji proizvode dovoljno leda i tečnosti za svakodnevne potrebe domaćinstva.

Hisense

Promo

 

 

Zahvaljujući jednakoj distribuciji hladnog vazduha koju donosi pametni Multi Air Flow sistem, konstantno se održava optimalna temperatura frižidera, a na taj način hrana ostaje ohlađena do perfekcije, gde god da se nalazi unutar uređaja. Moći ćete da uživate u svom odmoru bez brige o potrošenoj energiji. Kako biste bili sigurni da su vrata frižidera uvek pravilno zatvorena, alarm postavljenim na vratima će vas upozoriti ukoliko ste ih ostavili otvorenima, kako bi se sprečilo kvarenje namirnica. Kompanija Hisense uverena je u kvalitet svojih proizvoda zbog čega inverter motori u njenim frižiderima imaju garanciju od čak 10 godina.

Iskoristite priliku da nabavite kvalitetne Hisense proizvode po akcijskim cenama do 30. juna kako biste u potpunosti bili spremni za leto i olakšali sebi funkcionisanje u mesecima koji nam dolaze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading