Promo
Foto: Alo/Promo

 Reč je o konceptu koji je potekao iz Kalifornije, a u našem gradu našao se preko italijanske franšize, čime se Beograd upisao na mapu gradova koji mogu da se pohvale ovom drugačijom i svežom ponudom.

Uigrani tim ovog restorana radi prema proverenoj recepturi, u kojoj se, nezaobilazno, koriste lokalne namirnice, ali i one egzotične, koje se ređe sreću u svakodnevnoj ishrani.

Gosti restorana u prilici su da naprave personalizovanu „poke“ činiju, odnosno da sami biraju mešavinu namirnica koju najviše vole. Pored pirinča, kao baza za „poke“ porciju dostupna je i kinoa, a za ljubitelje hrane bez ugljenih hidrata, baza može biti i uvek sveže povrće.

Osim o zdravoj i kvalitetnoj ishrani, u KEPO WORLD ističu da je imperativ briga o zaštiti životne sredine, pa se koriste reciklirane činije.

„Glavna ideja kojom se vodimo u poslovanju je – zdravlje. Upotreba najkvalitetnijih namirnica čuva zdravlje naših gostiju, a upotreba reciklažnog materijala pri čuvanju hrane, kao i svođenje reciklažnog otpada na minimum, čuvaju zdravlje celokupne zajednice i životne sredine“, navode u KEPO.

Kuvari KEPO WORLD trude se da, tokom pripreme hrane, sačuvaju sve blagodeti namirnica i nutrijente, kako bi iz restorana gosti izašli i siti i zdravi!

Restoran možete pronaći u samom srcu grada, na Vračaru, u Njegoševoj 54, gde ćete se na licu mesta uveriti zašto su ljudi širom sveta očarani neverovatnom kombinacijom ukusa, koji zadovoljavaju sva čula.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading