Grčka
Foto: Printscreen/Shutterstock

Ivana iz Srbije opisala je unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" neprijatnu situaciju u kojoj se našla onda kada je na svom kamperu videla razbijeno staklo. Sve se desilo u Solunu, u Grčkoj. Iako pokradena, reakcija koju je Ivana imala nakon pljačkanja mnoge je iznenadila a neke čak i iznervirala.

"Eto i ja da obavestim da sam ostala bez putne torbe. Naravno u Solunu, gde drugde? Zatekli smo razbijeno staklo. Kako letujemo mini kamperom, sa sve stvarima uredno složenim, razume se da ćemo biti mamac...

Iako sam ostala bez najlepših letnjih stvari, a i prolećnih, to mi neće pokvariti utisak o prababinom gradu - inače baka mog tate je Solunka, Iz Ignjacije.

Tako ću i ja obnoviti tu garderobu boginje", napisala je Ivana objavu u pozitivnom duhu.

Grčka info

Printscreen

 

Najpre su Srbi, takođe članovi ove grupe bili začuđeni da neko može biti pozitivan uprkos činjenici da je opljačkan.

"Bravo za vas i za vaš pozitivan stav" glasio je jedan komentar.

"Solun je pun izbeglica"

Ipak, mnoge je začudilo kako je moguće da se tako nešto desilo u Solunu i kako je moglo da se desi kamperu.

"Zar nisu malečki prozori na kamperu baš zbog razbojnika. Au baš niste imali sreće, mi smo u Stavrosu dočekani kao svojta. Jel ima kamera na tom mestu gde ste parkirali?", " U Solunu? Pa to je grad u kome u svako doba dana i noći ima ljudi na ulicama, kako je moguće?", bile su zbunjene neke gospođe.

Zašto je to tako, napisao je jedan gospodin koji je dobro upoznat sa Solunom.

"Zašto se čudite Solun je pun izbeglica, to im je jedini izvor za preživljavanje. Jako puno ih ima", objasnio je on u komentaru sa kojim su se mnogi složili, ali i odgovorili da su krađe i sami osetili na svojoj koži.

Kako je u objavi Ivana objavila i svoju sliku, a ne sliku kampera mnogi su našli razloga i da je iskritikuju.

"Platite garažu sledeći put. Mada, ova objava više liči na motivacioni govor i podizanje samopouzdanja. 'Je l' znate da ja imam helenske krvi, a oni su lopovi, obijaju. Pritom ja bih u sličnoj situaciji na primer postavila sliku auta, ne svoju", glasio je još jedan komentar koji se našao ispod Ivanine objave.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading