beba
Foto: Alo/Printscreen

Zdravka je juče spasila jedan život! I to onaj koji je tek nastao! Oživela je tek rođenu bebu i to u javnom toaletu na peronu Autobuske stanice u glavnom gradu.

Zdravka radi kao čistačica. U jednom trenutku, kako je ispričala, čula je da iz toaleta neko viče "Upomoć! Upomoć!". Uletela je u kabinu i imala šta i da vidi - veoma uznemirena devojka (18) već se bila porodila! Da stvar bude još dramatičnija, dete je upalo u WC šolju. Iako u šoku, Zdravka nije izgubila prisebnost, već je bebu, svu modru, praktično crnu, odmah izvukla i uspela da oživi!

Ovaj Zdravkin nesvakidašnji podvig izazvao je ogromnu pažnju javnosti, a kako je danas rekla, još uvek je pod stresom zbog svega što se dogodilo.

- To je nešto neopisivo, treba doživeti to, spasila sam jedan mlad život. Ušla sam unutra, zatekla sam to. Zvala sam obezbeđenje, oni su reagovali odmah. Bio je mali i modar, ja sam ga okrenula, reagovala sam odmah, počeo je da plače i to je to. A posle nije mi bilo dobro, još sam pod stresom - ispričala je Zdravka, prenosi Informer.

-Mazila sam je, poljubila sam je, rekla sam joj da mora da ga čuva, da je on mali vuk i ona je rekla neka bude ime Vuk. I videćemo se u "Narodnom frontu", čula sam da je sve okej, rekla je.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading