"NEOBIČNA" MISTERIJA U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU Potraga za nebitnim predmetom izazvala lavinu komentara, pa odjeknuo pravi problem!
Foto: Shutterstock

Na društvenoj mreži fejsbuk jedna 

- Možda će nekome biti glupa a nekome zanimljiva objava. Juče je sa plaže u Nea Rodi otplovila žuta velika guma za plivanje sa dve male bele ručke sa strane. Po nasoj proceni prema Tasosu pa ako je doplivala do nekog turiste iz ovih naših grupa neka mi se javi ne da bi je vratio nego iz čiste znatiželje koja joj je bila sudbina - napisala je znatiželjna žena iz Srbije.

fb objava grčka

Društvene mreže

 

 

Odmah nakon ove objave usledila je lavina komentara. Od toka da ovakvim "nebitnim" stvarima nije mesto u grupi, do veoma šaljivih.

Ali ono što odmah privlači pažnju jeste činjenica da mnogi od korisnika na ovoj duštvenoj mreži ima veoma slična iskustva. Pa se ispostavilo da ovakav nestanak predmeta nije baš tako "neobičan" kako se može pomisliti na prvi pogled.

Naime, mnogi su navodili da su tako u moru gubili razne dušeke, šlaufe i ostale stvari koje nose na plažu.

Posebno je bio duhovit jedan kometrar koji je navio da je izgubio "roze goluba" i pritim postavio sliku šlaufa u obliku flamingosa.

A onda kao grom iz vedra neba jedan komentar potpuno je promenio atmosferu rasprave. Dok su drugi javljali kakao su gubili razne stvari ovaj korisnik je ukazao na poražavajuću istinu. 

- Samo trpajte to plastično smeće u okeane. Pune ulice, kanali i mora smeća neodgovornih pojedinaca. Nije nimalo smešno, ostavljate deci pakao - naveo je on u svom komentraru, nakon čega je rasprava utihnula.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading