sutomore
Foto: Printscreen/Printscreen

Prema rečima N. N., našeg državljanina koji je sa suprugom letovao u Sutomoru, zakupac ih je napao zato što su na plažu ušli sa malim psom koga je žena nosila u naručju.

- U jednoj ruci joj je bio pas, drugom je držala sestrino petogodišnje dete. Da bismo stigli do dela plaže koji nije u vlasništvu, morali smo da prođemo deo koji je privatizovan. Prišao nam je zaposleni na plaži i rekao da ne možemo da uđemo sa psom, a kad sam objasnio da ćemo samo da prođemo, umešao se vlasnik plaže koji je počeo da viče na nas - ispričao je N. N., i dodao da je zakupac nasrnuo na njega.

- Počeo je da mi se unosi u lice i da mi psuje majku. Supruga je pokušala rečima da me odbrani, na šta ju je on uhvatio za ruku i počeo da vuče. Urlao je na nas da izađemo sa plaže, a kad sam pokušao da reagujem, oko mene su se okupili ostali zaposleni. Jedan od njih je imao kamen u ruci - naveo je N. N., uz komentar da je na plaži bilo dosta kupača koji su ćutke sve posmatrali.

Dok su se odrasli svađali, dete je sve vreme plakalo, a onda je, prema tvrdnjama N. N., zakupac uradio nešto zaista ogavno.

- U jednom trenutku zakupac je sočno pljunuo moju suprugu i rekao joj: „Je*em li ti majku srpsku“. Supruga je uspela da se otrgne iz njegovih ruku i pošli smo ka automobilu - prepričao je incident naš državljanin.

Kad su malo došli sebi, pozvali su policiju i dežurna patrola ih je uputila u stanicu policije u Baru.

sutomore

Printscreen

 

- U Baru su nam rekli da je nasilnik odranije poznat po problematičnom ponašanju. Njega su kaznili sa 500 evra po dva osnova, moju suprugu sa 100 jer mu je, navodno, uzvratila psovkom i opsovala mu majku - izjavio je naš državljanin.

U nameri da proveri njegove navode, Alo! je pozvao policijsku stanicu u Baru, a oni su nas uputili na Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

- Upoznati smo sa slučajem. Do incidenta je došlo 12. avgusta na plaži Maljevik. Bračni par iz Srbije je imao psa, a plažnim redom zabranjeno je dovoditi kućne ljubimce. Usledila je verbalna rasprava između njih i zakupca plaže D. Š. Posle saslušanja u stanici u Baru, o svemu je upoznat tužilac i pošto nije bilo elemenata za krivično gonjenje, podneta je prekršajna prijava po službenoj dužnosti zbog narušavanja Zakona o redu i miru. U slučaju zakupca reč je o članovima 7 i 19 tog zakona, a kada je reč o državljanki Srbije, to je član 7 tog zakona - nezvanično je rečeno za Alo! u MUP Crne Gore.

Kamenovanje

- Vlasnik plaže je čak stavljao kamenje u džepove, verovatno je hteo da gađa auto. Tu je nastavio da preti da nećemo otići dok nam on ne pokaže ko je i šta je - istakao je N. N., i dodao da su na plaži ljude pitali za broj telefona policije, ali da im niko nije rekao.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading