Veridba na vrhu planine
Foto: Alo/Foto RINA

David i Jovana verili su se na Prokletijama, nekada Trojanskim planinama, na Severnom vrhu na nadmorskoj visini od oko 2.400 metara.

Oni su tokom veze od skoro četiri godine znali da spavaju pod šatorom u divljini na -30 stepeni, osvajali su mnoge planinske vrhove u regionu, kampovali pored reka, kupali se u zaleđenom jezeru... I onda nije ni čudo što su odlučili da na ovakav način ozvaniče svoju veridbu. A uz to napravili su pravi film. 

- To je naš stil života. Želeli smo da na neki poseban način obeležimo našu veridbu. I nas sedmoro smo krenuli na Prokletije, odnosno na Trojanske planine. A znate, Trojanske planine su dobile ime po Troji, tako da nas je sve to inspirisalo da veridbu obavimo baš na tom mestu - kaže David.

Veridba na vrhu planine

Foto RINA

 

Posle tri i po sata penjanja po ne baš tako lakom terenu (što se može videti na videu), popeli su se na Severni vrh. On je obukao sako, a ona prelepu venčanicu. Uz baklju stavio joj je prsten na prst, a zatim i ona je njemu stavila verenički prsten. I prstenje je bilo specifično.

- Sve smo to snimali. Moj drug Luka Jovanović iz Pančeva napravio je ceo film koji je dug 3,17 minuta i postavio ga na Jutjub. Na našoj svadbi početkom septembra taj film je bio prikazan umesto Jocinog i mog prvog plesa. Ceo spot prati muzika „Valhalla Calling“. Mi volimo hevi-metal, pa nam je i cela dekoracija na svadbi bila u tom stilu, u salu smo došli old tajmerom, na stolu su bile sveće u čašama sa lobanjom i slično - priča David.

Veridba na vrhu planine

Foto RINA

 

I svi koji su bili prisutni i na Trojanskim planinama i na svadbi oduševljeni su ovim nesvakidašnjom veridbom i svadbom. SREĆNO, MLADENCI!

Z. G.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading