Pljačka Surčin
Foto: Alo/Foto: RINA

- Vraćala sam se iz prodavnice kad sam shvatila da sam izgubila novčanik. U njemu je bilo 700 evra i 35.000 dinara, dokumenti, vizit kartice sa meni jako bitnim kontaktima. Kako sam to veče imala neodložno putovanje za Prag, krenula sam, ali sam preko hitnog poziva stupila u kontakt sa policijskim službenikom kako bih prijavila nestanak novčanika.

On mi je rekao da moram lično da dođem, kaže za RINU M.J. iz Čajetine.

Pljačka Surčin

Foto: RINA

 

 

Kada se vratila iz Praga ona je otišla u PS Surčin i lično prijavila nestanak novca i dokumenata, a uz pomoć prijatelja je nabavila i video snimke sa sigurnosnih kamera koje pokrivaju područje oko lokalnog marketa ispred kog je pretpostvaila i d aje izgubila novčanik.

Pljačka Surčin

Foto: RINA

 

 

- Nakon pregleda snimaka uočila sam mlađe muško lice, obučeno u crnu garderobu, nosio je ranac na ledjima. Nakon obavljene kupovine u istoj prodavnici, izašao je na parking, pronašao moj novčanik i udaljio se u nepoznatom pravcu, očigledno bez namere da mi ga vrati. Zadržao je novac za sebe, rekla je M.J.

Pljačka Surčin

Foto: RINA

 

 

Istraga povodom ovog slučaja je u toku.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading