Intervju sa žrtvom zlostavljanja
Foto: Alo/Alo!

(Autor: Olivera Konatar)

Iako je na sve načine pokušavala da se izbori za to da počinioci ovog stravičnog krivičnog dela budu kažnjeni, čini se da u Ličko-senjskom okrugu vlada zavet ćutanja.

Katarina S. je za Alo! govorila o svom užasavajućem iskustvu i podelila detalje zbog kojih se, kako kaže, i dalje oseća nebezbedno i trumirano.

- 29. avgusta su me silovala dva policajca iz mesta Gospić, jedan je narednik - započinje ona. - Policajac mi je dao svoj broj i tražio moj. Znajući da sam se izlečila od alkoholizma, poslao mi je poruku i pozvao me na pivo. Još je tad bio u službi kad mi je poslao poruku. Nisam odgovorila, vratila sam se kući, nisam bila pijana i znala sam sebi postaviti granicu.

Ona otkriva kako se kobne večeri našla u društvu policajaca:

- Te noći kad se dogodilo silovanje, bila sam sa prijateljem i zvala sam drugog poznanika kog sam pozvala da me poveze do policijske stanice, jer je znao da se idem naći sa jednim policajcem, ali sam mu rekla da ne govori nikome - rekla je Katarina.

- Vozili smo se nekim uličicama i došli smo na to mesto, i bila sam debelo obučena i nisam imala čime izazivati na nešto - nastavlja ona.

U emotivnoj ispovesti, Katarina je objasnila kako se situacija dalje odvijala i šta se sve dogodilo.

Razgovor pogledajte u nastavku:

Nakon niza zvaničnih pokušaja da sudskim putem dobije novu istragu, ali i zaštiti sebe zabranom prilaska optuženim silovateljima ni njen advokat nije dobio odgovor Županijskog suda u Karlovcu na hitan zahtev zabrane prilaska podnet 19.10.2023. godine.


Ovoga puta, Katarina je smogla snage i za našu medijsku kuću progovorila o silovanju koje je preživela, sudstvu koje ćuti, ali i nezacelivim ranama i psihičkim posledicama koje sa kojima se i dalje bori.

Podsetimo, kako je ranije potvrđeno za domaće medije iz PU ličko-senjske, kod jednog od policajaca pronađena je i dečja p******fija u mobilnom telefonu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading