račun
Foto: Alo/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Tako je i u primeru jednog Bojana, koji je ručak za dvoje platio 2.870 dinara.

Za početak, da se zagreju, on i njegova supruga popili su jednu kafu koja košta 160 dinara i dunjevaču koja košta 120 dinara.

Kada je reč o salatama, odlučili su se za urnebes koji košta 320 dinara, kao i moravsku salatu po istoj ceni. Za kilogram sukane pite platili su 700 dinara.

Teleća glava košta 500 dinara, dok su za specijalitet brkin ćevap (5 komada – 450 grama) izdvojili 400 dinara Na kraju su to zalili sa pola litra Rozea, što ih je koštalo 350 dinara.

- Živimo u Beogradu, i nema šanse da u bilo kom restoranu prođete ovako. U prestonici je ručak za dvoje nezamisliv bez 4.000 dinara. U Beogradu je čaša najlošijeg vina 350 dinara, a ovde dobijete pola litre - kaže Bojan i dodaje:

- Rekao bih da nas u glavnom gradu baš deru.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading