Parking
Foto: Alo/Foto ALO!/Vladimir Marković

- Krećem kući imam šta i da vidim. Okovan ledom, tropom od kafe i ko zna čime sve. Dokle ide ovo, gde mi živimo? Jel ovo neki polusvet? Slučaj sam prijavila komunalnoj policiji. Lako će se utvrditi, nadam se, jer zgrada ima samo četiri sprata - napisala je ona izrevoltirana, a vest je preneo porat "Šabačke vesti".

Naime, u naselju Tiršov venac u Šapcu ispred zgrade broj 20 koja ima samo četiri sprata, auto je parkiran čist, a posle nekog vremena vlasnica je zatekla pravu katastrofu. Bio je potpuno prljav, i zamrznut u prljavštini s obzirom na to da je temperatura u minusu.

Vlasnica je mislila da joj je neko namerno napakostio i prosu kafu po automobilu i načinio ovu štetu.

Međutim, ubrzo se javio i počinilac dela koji je objasnio situaciju.

- Ja sam bila parkirana pored nje, ali je bilo blato veliko i nekoliko ljudi je pomoglo da se auto isparkira. Nisam imala kod sebe hemijsku i papir tog trenutka da joj ostavim svoj kontakt, a kasnije kad sam se vratila auta nije bilo - objasnila je žena.

Ona je rekla da se to dogodilo jer nije uspela da isparkira auto i da je usled isparkiravanja došlo do prskanja blata na susedni automobil. Javila se ovim putem i ponudila da plati pranje automobila.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading