Danka Ilić
Foto: Alo/Printsceen

"Svi krive moju sestru, a niko ne zna kako je njoj. Možda deluje hladno, ali se jede iznutra", ovim rečima započinje svoju potresnu ispovest za "Blic" Stefan Dragomirović, ujak nestale devojčice Danke Ilić (2) za kojom se traga već šesti dan.

Sa suzama u očima, Stefan Dragomirović otvorio je dušu i sa suzama u očima govorio je o agoniji kroz koju prolaze.

Na početku svoje priče, ujak Danke Ilić ukazao je na to da njegova sestra, majka Danke Ilić, Ivana, od trenutka nestanka devojčice sate i sate provodi u policijskoj stanici sa ciljem da pomogne policiji u istrazi.

- Ona u policijskoj stanici provodi sate, od jutra do mraka, u nadi da će se setiti nekog detalja koji može da pomogne policiji. Nju tamo niko ne drži, moja sestra sarađuje sa policijom u istrazi i želi da joj što pre pronađu dete - navodi ujak.

Takođe, ističe i da svi okrivljuju njegovu sestru, ali da zapravo niko ne zna kako je njoj i šta se tačno dogodilo tog dana kada je devojčica nestala.

- Svi krive moju sestru, a niko ne zna kako je njoj. Možda deluje hladno, ali se jede iznutra. Nema njene Danke, njene ćerke. Zamislite samo kako je tek njoj, a da ne pričam što je na svu tu muku još i trudna i ne sme da se stresira - kaže ujak.

Kako ističe, svima je jako teško. Već šest dana prolaze kroz agoniju jer nema ni traga ni glasa od njihove Danke.

@alo_portal POLICIJA PROVERAVA SNIMAK IZ BEČA! Snimljena je devojčica koja uzrastom i likom podseća na Danku Ilić #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

Sagovornik se potom osvrnuo i na snimak koji je nedavno izašao u javnost na kojem se vidi devojčica koja liči na Danku u pratnji dve rumunske državljanke u Beču.

- Snimak je jako mutan, pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je to Danka. Čekamo neku zvaničnu potvrdu. Po hodu i kosi devojčice, deluje mi kao da bi mogla biti ona, ali to ništa nije sigurno. Odakle oni znaju da su te žene iz Rumunije, ko je snimio taj snimak? Dosta stvari se tu ne poklapa. Ali mi bi najviše na svetu voleli da ona dođe kući - objašnjava ujak.

Dodaje i da Danka nije razmažena, te da nije kao ostala deca koja često traže i plaču za majkom.

- Ako je Danka na onom snimku, čini mi se da nije uplašena. Ona je druželjubiva. Kada su kod kuće, Danka ima svoje igračke i igra se sama. Nije kao ostala deca, koja često traže mamu. Ode do moje sestre kada joj je nešto potrebno, voda ili hrana - zaključuje on sa teskobom u glasu.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (3)

Loading
Ranko

31.03.2024 20:40

Najvise s e ne poklapa izjave tvoje sestre,pa i tvoje neke ..Narvno policija c e odraditi sve da se otkrije kako je nestala Danka.Telefon njen ce pokazati dal je kriva ili ne kao i ostalo ....Po njenim izjavama se mnogo toga ne poklapa a i niko ne kaze u kojem je mjesecu trudnoce,tacno stresno je naravno za trudnicu al tako hladna d a bude tu ipak nesto ne stima ..Policija c e reci zdnju rijec na sve , bitno je d a sada nadju Danku ostaloce izaci na vidjelo

Stojko

31.03.2024 20:59

Ne poklapa se puno u priči majke. Kaže da je skoro prohodala? Postoji video klip na njenom Facebook profilu od 1.oktobra 2023. gde Danka igra u kolu sa bratom. Takodje postoji video klip iz aprila 2023. gde Danka hoda i to kad je imala nepunih 12 meseci. Pa kako je onda skoro prohodala?