Danka Ilić
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković/ Printskrin

Piše: Slađana Stepanović

Kako javlja naš reporter sa lica mesta građevinski radnici raskopavaju deponiju na Starobanjskom putu, koja se nalazi nedaleko od mesta nestanka dvogodišnje Danke Ilić.

 

Oni to čine kako bi naišli na bilo kakav trag o nestaloj devojčici. Inspektori u civilu nadgledaju iskopavanje, a takođe, prisutni su i vatrogasci. 

- Policiji je nešto sumnjivo kod deponije, pa je prekopavaju- komentarišu meštani Banjskog Polja. 

Ako vidite Danku, pozovite policiju!

U trenutku nestanka, malena Danka imala je kosicu vezanu u repić, ljubičaste pantalonice, cuclu i maslinastozelenu šarenu jaknicu. Malena ima smeđu kosu i smeđe oči a visoka je oko 85 centimetara.

Ukoliko vidite malu Danku ili imate bilo kakvo saznanje o tome gde se nalazi, hitno pozovite 192 i odmah obavestite policiju!

Mala Danka nestala je u u utorak oko 13.45, a nakon toga prvi put u Srbiji pokrenut je sistem Pronađi me, srpska verzija Amber alerta.

Potraga za devojčicom ušla je sedmi dan, policija je angažovala sve raspoložive kapacitete i sa istragom se neće stati dok se ne otkrije puna istina o ovom slučaju.

U međuvremenu, Srbin iz Beča poslao je policiji  snimak koji je nastao u centru Beča, a na kom se vidi devojčica koja neodoljivo podseća na malu Danku u pratnji dve Rumunke.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading