Pronađi me
Foto: Alo/Alo

Bečka policija aktivno traga za dve Rumunke koje su primećene na snimku na kojem se vidi devojčica slična nestaloj Danki. Meštani su izjavili da policija i dalje dežura ispred kuće i obezbeđuje lokaciju kako bi se sačuvali potencijalni dokazi.

Policija traga za dve Rumunke sa snimka

Policija u Beču intenzivno traži dve žene rumunskog porekla koje su primećene na snimku zajedno sa devojčicom koja podseća na nestalu Danku Ilić. Meštani ističu da policijske patrole i dalje čuvaju lokaciju nestanka, a jedna komšinica je izjavila da nije primetila ništa sumnjivo dok policija nije stigla na lice mesta.

Danka u beču

Foto: Facebook/Austin Police Department

 

 

 

- Prva komšinica, čija kuća je udaljena desetak metara od mesta nestanka Danke koja je bila sa majkom i bratom, nalazila se u dvorištu u to vreme. Sadila je jagode i nije čula majku da doziva dete. Zapravo, nije primetila da se nešto događa sve dok tamo nije stigla policija - rekli su meštani, a podseća Informer

Očekivanja i nade celog društva su usmereni ka raspletu ovog tragičnog događaja, svi se nadaju da je Danka negde živa i zdrava. Austrijska policija apeluje na sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ženama sa snimka da se jave nadležnim organima kako bi pomogli u rešavanju ovog slučaja.

Dok srpska policija i dalje aktivno traga na terenu gde je devojčica poslednji put viđena, policija u Beču neumorno radi na prikupljanju informacija i apeluje na sve građane da se jave ukoliko imaju bilo kakve korisne informacije. Broj telefona na koji se mogu javiti jeste 01-31310-33800, a informacije se mogu dostaviti i u bilo kojoj policijskoj stanici.

Nastavlja se intenzivna potraga za nestalom Dankom Ilić, a nadležne službe u Austriji i Srbiji apeluju na građane da pruže svaku moguću pomoć u rešavanju ovog slučaja. Svi se nadaju da će Danka uskoro biti pronađena i vraćena svojoj porodici.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading