Danka Ilić
Foto: Alo/Alo!

Ekipa Alo! nalazi se u Banjskom polju gde se sprovodi akcija potrage za nestalom Dankom Ilić (2), a naš reporter Mihajlo Žilović je rekao da se oglasio biro za medije i komunikacije i da je istakao da devojčica sa snimka koji je napravio srpski državljanin navodno 30. marta nije dvogodišnja Danka Ilić.

"Ono što smo imali prilike i tokom jučerašnjeg dana da vidimo jeste da se na ovoj lokaciji iza nas gde je i prijavljen sam nestanak devojčice nalazila ekipa forenzike. Takođe, dolazili su i svedoci koji su inspektorima pokazivali određene delove terena"

"Takođe bili su angažovani i policijski psi tragači. Ono što do sada znamo jeste da je prošlo 10 dana od nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić i da nije pronađena u ovom reonu iako su prethodnih dana na mestu nestanka nadletale termovizijske kamere i da su taj reon pretraživali vatrogasci spacioci", rekao je naš reporter.

"Policija je takođe saopštila da istraga teče normalno odnosno da njen pronalazak ne zavisi samo od pretraga terena već i da su se uključili i na druge strane, kao štp su austrijske policijske snage tako i ovde u Srbiji", dodao je naš reporter.

@alo_portal 10 dan potrage za malom Dankom: Alo! reporter o najnovijim informacijama iz Banjskog polja #fypシ #fypシ゚viral #alodnevnenovine #alonovine #alo #amberalert #dankailic #bor #banjskopolje ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading