promo
Foto: Promo/Promo

Ove godine kompanija je donirala više od 6.000 paket proizvoda Moja kravica čokoladnog mleka svratištima u Beogradu i Novom Sadu.

Jedna od vodećih misija kompanije Imlek jeste obezbeđivanje zdravih, ukusnih i hranljivih proizvoda u cilju podizanja nivoa svesti o neophodnosti zdravog i izbalansiranog načina ishrane. U proteklim godinama, Imlek je sproveo više desetina društveno odgovornih akcija, sa namerom da poboljša uslove života najmlađima u zajednici u okviru koje posluje.

„Raduje nas što i ove godine nastavljamo tradiciju obeležavanja Svetskog dana mleka kroz druženje sa decom iz najosetljivijih društvenih kategorija. Doniranjem mlečnih paketića doprinosimo njihovom srećnijem i zdravijem odrastanju. Redovna konzumacija mleka pozitivno utiče na razvoj kostiju i zuba, kao i na kognitivne funkcije poput učenja i pamćenja. Moja Kravica je simbol bezbrižnog detinjstva mnogih generacija, i trudićemo se da i u budućnosti ulepšamo ovaj period života što većem broju mališana“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova Imleka.

Od 2000. godine Svetski dan mleka obeležava se 1. juna širom sveta kako bi se povećala svest o važnosti mleka i mlečnih proizvoda u ishrani. Važnost ove misije prepoznala je i kompanija Imlek, koja nastavlja sa svojom težnjom da unapredi kvalitet života dece i zajednice kroz svoje proizvode i društveno odgovorne inicijative.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading