BEOGRADSKI SPLAVOVI SE IZDAJU ZA MASNE PARE, A VLASNICI IZVOLEVAJU! Jedan zahtev razbesneo građane, je l' moguće da TO traži? (FOTO)
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Proslava i opuštanje na reci zvuči kao dobra ideja, pogotovo u letnjim mesecima kada je u gradu žega, a nervoza zbog vrućine i gužve još više podiže temperaturu. Zato se za proslave bitnih datuma ljudi sve češće odlučuju da iznajme neki od splavova na Savi ili Dunavu, razume se, uz hranu, piće i muziku.

Da bi od svega navedenog baš muzika mogla da bude sporna tačka pregovora između vlasnika splava i potencijalnog zakupca, mnogi bi se iznenadili, ali ako je suditi prema zahtevima koje vlasnici splavova postavljaju - događa se i to. Nekima od njih, navodno, smeta baš ono bez čega retko koja žurka ne može da prođe, prenosi Blic

 

 

"Ali splavovi koji se izdaju za proslave za ozbiljne pare na par sati i onda ti kao određuju da ne smeš narodnjake. Čekaj samo da iskopamo Milana Mladenovića da ti budeš zadovoljan prijatelju", piše u objavi na Tviteru uz fotografiju na kojoj se vidi zahtev vlasnika splava u kojem se navodi da je dozvoljena živa muzika, di-džej, to jest "sve sem narodnjaka", koji na splavu nisu dozvoljeni.

Neki su se složili sa autorkom posta da je zabrana vlasnika apsurdna.

"Šta je ovo, splavovi krenuli da drame ko noktarke", "Ne razumem, šta njih briga šta ja puštam", "Ako uzmeš lovu i iznajmiš mogu i gusle da sviraju, ne pitaš se rođače", pišu oni.

Ipak, nekolicina korisnika podržala je zahtev vlasnika.

"Svaka čast menadžmentu splava, iskreno", "Njegov splav, njegova pravila. Ako ti ne odgovaraju, iznajmiš drugi", "Hvala bogu da je tako. Konačno neki normalan gazda splava", nizali su se komentari.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading