DEVOJČICA SA KRITA (3) PRONAĐENA SA PALESTINCEM U KUĆI! Na glavici vidljive modrice i telesne povrede - majku momentalno "spakovali" u maricu!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Novi slučaj zlostavljanja malog deteta u Iraklionu na Kritu izazvao je šok u Grčkoj. Kako navode tamošnji mediji, prošlog petka u podne vlasnik kuće u oblasti Poros pozvao je policiju, rekavši da već duže vreme čuje glasan plač malog deteta iz susedne kuće.

Policija je odmah došla na lice mesta i u kući zatekla trogodišnje dete koje je imalo modrice po telu i glavi. U kući je, osim deteta, bio i 23-godišnji Palestinac, dok je majka deteta u tom trenutku bila odsutna. Policija je odmah uhapsila mladića iz Palestine, a za 21-godišnjom majkom deteta raspisana je potraga.

Protiv nje i njenog partnera Palestinca podneta je prijava i oni su, posle privođenja majke, odvedeni kod tužioca. Trogodišnja devojčica je odvedena u bolnicu gde je pregledana. Grčki mediji navode da je devojčica i ranije imala povrede, a da je sada bila premlaćena.

Hospitalizovana je na Klinici za dečju hirurgiju. Privremeno starateljstvo nad njom dodeljeno je roditeljima njene majke.

BONUS VIDEO 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading