CIGANI
Foto: Printscreen/FOTO: TIKTOK/PRINTSCREEN/UROŠ BOŽIĆ

Čuveni Gazda Mečka, poznat po organizovanju raskošnih porodičnih veselja u svojoj familiji ali i kao gost nekih od najbogatijih gastarbajterskih svadbi i krštenja, i  po milion evra, ovog puta kumovao je na jednom takvom veselju koje je održano na Siciliji.

Reč je o raskošnoj svadbi na kojoj se mladoženja Italijan oženio mladom iz Bugarske a kum je upravo bio Gazda Mečka koji, kao ni na prethodnom veselju od pre desetak dana, para nije žalio ni na mladence, ni na muziku, posebno ne na dobar narodnjak!

On je pokazao i kako se sprema za svadbeno veselje, kako ga doteruju... Ovog puta se pojavio u svetloplavom odelu, a evre je, kao i prošlog puta, samo ispaljivao kao mašina!

 

 

Ni svatovi nisu bili stidljivi pa su pokazivali svoje odevne kombinacije od po nekoliko hiljada evra.

Za ovu svadbu bio je zakupljen čitav hotel, a služila su se samo najskuplja pića, bifteci i plodovi mora.

Muzika je gruvala narodnjake, a Italijani, koji verovatno nisu imali pojma šta je to, samo su đuskali.

Pored Gazde Cipiripija, Gazda Mečka je jedan od naših najpoznatijih gastarbajtera koji je u inostranstvu zaradio čitavo bogatstvo pa sada sa familijom živi u raskoši.

On je oženio čak tri sina u istom danu, a jednom je za punoletstvo poklonio "ferari"! I tad su pare letele na sve strane, a na stolovima je bilo skupo posluženje a potom i torta od 9 spratova koju su mladenci sekli sabljom.

U nekim kadrovima koji su osvanuli na Jutjubu videlo se i kako je Gazda Mečka uredio dom - skulpturama i "luj viton" zavesama.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading