poste srbije
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Povodom Dana Pošte Srbije i obeležavanja 184 godine rada ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić i v. d. direktor  Pošte Srbije Zoran Anđelković uručili su  zaposlenima ovog javnog preduzeća ključeve novih poštinih električnih dostavnih vozila. 


Čestitajući godišnjicu i uspešan rad  ministar informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić je istakao da Pošta Srbije daje značajan doprinos ukupnom razvoju i privrednom napretku naše zemlje.
poste srbije

Foto: Alo.rs

 


"Nabavkom i korišćenjem elektromobila Pošta Srbije još jednom demonstrira povećenost zaštiti životne sredine, odnosno očuvanju okoline. Dakle, ponašamo se racionalno i odgovorno, idemo ukorak sa vremenom a sve to dodatno utiče na kvalitet usluga koje Pošta Srbije pruža ogromnom broju ljudi u Srbiji" naglasaio je ministar Ristić.

poste srbije

Foto: Alo.rs

 

V. d. direktor Pošte Srbije Zoran Anđelković je rekao da dostavljači ovog preduzeća dolaze do 4.700 naseljenih mesta u Srbiji i da Pošta Srbije sa 1.793 pošte i 14.193 zaposlenih može da završi sve što je za građane Srbije važno a tiče se poštanskih usluga.
 Zoran Anjđelković za ALO!  je istakao da Pošta Srbije ostaje posvećena pružanju visokokvalitetnih usluga svojim korisnicima sa ekološki održivim rešenjima i unapređenju kvaliteta života u gradovima u kojima posluje. 

poste srbije

Foto: Alo.rs

 

"Ne samo da ćemo nastaviti  sa daljom nabavkom vozila , nego želimo da obezbedimo da  sami  snadbevamo strujom nova vozila . U Kragujevcu smo obezbedili taj proces sa panelima  da sopstvenim resursima naša vozila funkcionišu" - dodao je direktor Pošte Srbije. 


Dodatni kuriozitet bio je i to što su povodom Svesrpskog sabora događaju prisustvovali i visoki predstavnici pošta i izvršni direktori Iz Republike Srpske. Milica Ćatić iz Ministarstva telekomunikacija Republike Srpske, izvršni direktor u Poštama Republike Srpske Milenko Vučeta i drugi.

poste srbije

Foto: Alo.rs

 

"Oni nisu samo naši gosti već i partneri i prijatelji , da bi bilo jasnije: kada neko iz Banja Luke pošalje pismo ili paket u Berlin svom rođaku on prvo stigne ovde, gde se danas nalazimo - u logističkom centru. Novac bez provizije dolazi do korisnika kao da šaljete iz Vranja ili bilo kog grada iz Srbije. Oni su naši partneri, ali ih ja smtram i delom Pošte Srbije" - objasnio je Anđelković.

poste srbije

Foto: Alo.rs

 

Ministar Ristić i direktor Zoran Anđelković obišli su dostavne flote  95 novih vozila na električni pogon, koja će doprineti unapređenju efikasnosti i održivosti usluge dostave poštanskih pošiljaka, a zatim se i provozali u njima. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading