SRBIN ZGROŽEN PLAŽOM U PARALIJI, FUJ! Ne čiste je već 6. dan, PLJUŠTE komentari - šta bi ti za 5 evra?! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Kako stoji u objavi, plaža nije očišćena već šesti dan za redom. Kako li će biti u sezoni kada je sada u ovom izdanju, pita se Srbin koji je rešio da odmori baš u ovom omiljenom letovalištu naših ljudi.

Plaža u Grčkoj

Facebook

 

U komentarima, očekivano, haos:

- Jučerašnji talasi su haos napravili, sad je bas prljava plaža - objašnjava jedna članica grupe.

- Pretpostavljam da niko još nije očistio jer je nedelja, i spasioci rade skraćeno radno vreme, mada svakako, ima dosta ljudi, počinje sezona, trebalo bi od sutra da se očisti malo, nadam se - dodaje ona.

- Baš napravite dramu ranom zorom - nastavila se druga.

- To sto vi hoćete nema na plažama gde platiš 5 evra za lezaljku i kafu! Pojačajte budžet pa će sve da bude taman kako treba - uključio se treći korisnik društvene mreže.

- Ima toliko slobodnih plaža gde možeš da staviš svoj peskir i suncobran,i to sve džabe! Koliko para toliko muzike prijatelju… - kazao je sledeći.

- Ne očekujem sve to za pet eura. Kafa mi ne treba, platiću ležaljku i suncobran koliko kažu, ali da je kako treba - odgovorio je neko.

- Kad sam bila poslednji put u Grčkoj, beše avgust, piće se naplaćivalo na dva sata, a ležaljke kao sardine. Grk na ležaljci stisnut uz moju - podseća jedna korisnica.

- Ni manje ni više nego u Marbelji za 3 evra po ležaljci, najskuplje letovalište kontinentalnoj Španiji! - dodaje jedan korisnik.

- Prošle godine su svako jutro čistili - nastavio se neko.

Sve u svamu, ljudima nikako ugoditi, mada se mora priznati da ove slike nisu baš uspomene koje želimo da ponesemo kući sa letovanja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading