Sanja N nestala
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Danas je u Bačkoj Palanci nestala 22-godišnja Sanja N., što je potvrdio njen brat za "Blic". Poslednji put viđena je u 10.20 časova u blizini autobuske stanice, obučena u crvenu haljinu, noseći roze torbu i papuče. Sa sobom je imala mobilni telefon i ličnu kartu, ali je mobilni isključen ceo dan, što je neobično jer se nikada ranije nije desilo da ode a da se ne javi.

- Sanja je poslednji put viđena ispred autobuske stanice. Zvali smo njenu najbolju drugaricu, ni ona ne zna šta de desilo. Bila je u policiji davala je izjavu. Nikada se nije žalila da ima nekih problema - kaže za Alo! brat nestale Sanje Nikolašević.


Policija intenzivno traga za Sanjom i apeluje na građane da, ukoliko imaju bilo kakve informacije, odmah kontaktiraju policiju ili se jave na broj telefona 064/3651-439.

Porodica i prijatelji su u potpunom šoku zbog nestanka Sanje i apeluju na sve građane da pomognu u njenoj potrazi. Sanja je opisana kao mlada, vitka devojka sa smeđom kosom i smeđim očima, visoka oko 170 cm.

Apel građanima za pomoć

U ovakvim situacijama, svaka informacija može biti od presudnog značaja. Pozivamo građane da obrate pažnju na sve što im može biti sumnjivo ili neobično, te da odmah obaveste policiju ukoliko primete bilo kakve tragove koji bi mogli pomoći u pronalasku Sanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading